Betonmortelcentrale Gorkum:

verkoop, productie en transport van direct verwerkbare betonmortel

KOMO-keurmerk

Kwaliteit voor de bouw herken je aan het KOMO-keurmerk

Het KOMO-keurmerk onderscheidt zich beslissend doordat de eisen die eraan worden gesteld onafhankelijk zijn vastgesteld. En de controle er op plaatsvindt door onafhankelijke deskundigen, die steeds opnieuw objectief onderzoek verrichten.

Wat je ook bouwt of laat bouwen, zorg ervoor dat je KOMO kiest. Vijf goede redenen om voor KOMO-gecertificeerd te kiezen:

– Als er KOMO op staat, is de kwaliteit een feit
Alles wat KOMO-gecertificeerd is, voldoet aan de eisen van zowel marktpartijen als overheid. Als er is gebouwd met KOMO, is het bouwwerk optimaal verzekerbaar.

– Objectief getoetst door onafhankelijke deskundigen
Onafhankelijke deskundigen toetsen de KOMO-kwaliteit keer op keer opnieuw, waardoor je constante kwaliteit krijgt en altijd waar voor je geld.

– KOMO gecertificeerde producten verdienen zichzelf terug
Producten met het KOMO-keurmerk gaan lang mee en hebben minder onderhoud nodig. Laboratoriumtests tonen dat aan.

– KOMO gecertificeerde bouwprocessen betekenen: vakwerk
Bouwspecialisten met een KOMO-keurmerk voor bepaalde realisatieprocessen weten precies wat ze doen. Bouwelementen die door hen worden geplaatst, zijn vakkundig verwerkt. Bouwwerkzaamheden die zij uitvoeren zijn gecertificeerd vakwerk.

– KOMO bewijst kwaliteit al meer dan 55 jaar
Het KOMO-keurmerk is al meer dan 55 jaar een begrip in binnen- en buitenland. Op KOMO kun je vertrouwen: je krijgt de best geteste kwaliteit. Zoals beloofd.

Kortom: het KOMO-Keurmerk is hét bewijs voor kwaliteit.

Kijk voor meer info op de site van KOMO-keurmerk