Betonmortelcentrale Gorkum:

verkoop, productie en transport van direct verwerkbare betonmortel

Onze betoncentrale

Een fabriek waar betonspecie wordt gemaakt

Betonmortelcentrale Gorkum is sinds 1960 actief in verkoop, productie en transport van kant en klare betonmortel voor bedrijven en particulieren. Onze klanten binnen de betonmarkt zijn aannemers, vloerenbedrijven en wegenbouwers maar ook ‘doe-het-zelvers’.

Met moderne computergestuurde apparatuur en kwalitatief perfecte grondstoffen produceert Betoncentrale Gorkum alle gewenste betonsoorten. Diverse soorten beton, voor kleine werken, maar ook voor grote projecten. Op ons terrein staan twee betoncentrales die een capaciteitvan 200 kuub per uur bieden en zijn in technisch perfecte staat. Tegelijkertijd betekent dit een back-up, zodat u altijd op ons kunt rekenen.

Tevens beschikken wij over een eigen werkplaats waardoor wij ons wagen- en machinepark up-to-date ter beschikking hebben. Hierdoor kunnen we snel en flexibel onze klanten bedienen.

Specialist en regionaal sterk

Met truckmixers, betonpompen, vakkundige chauffeurs en al ruim vijfenvijftig jaar ervaring is Betoncentrale Gorkum specialist en regionaal sterk in beton. Wij leveren beton in Gorinchem en omstreken. Waar, wanneer en hoeveel u wilt.

Leverbaar en af te halen

We hebben zowel particuliere als zakelijke klanten bij Betonmortelcentrale Gorkum. Alle diverse soorten beton zijn zowel leverbaar op locatie, als af te halen bij onze betoncentrale.

Kennis en kunde

Welke soort beton u nodig heeft is afhankelijk van diverse factoren. Betonmortelcentrale Gorkum denkt met u mee en laat u niet staan. Wij hebben de capaciteit, kennis en kunde, het materieel en de mensen in huis om elk project aan te pakken.

Duurzaam en bedrijfszeker

Een prettig idee in een wereld waar beton storten nauw luistert en uw project niet kan wachten!