Betonmortelcentrale Gorkum:

verkoop, productie en transport van direct verwerkbare betonmortel

Truckmixers

Groots, volumineus en voor geen kleintje vervaard

Transport en logistiek zijn kerntaken. Betonmortelcentrale Gorkum kan in elke hoeveelheid, op het gewenste tijdstip, in het gewenste tempo en op de gewenste manier leveren.

Alle betonmortel wordt op bestelling geproduceerd in onze centrale te Gorinchem. Van hieruit rijdt onze eigen vloot van een aantal 13 m3 truckmixers en een groot aantal 10 m3 truckmixers om op het gewenste stortmoment af te leveren.

De transport van betonmortel naar de bouwplaats vormt een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Geholpen door een volledig geïntegreerd voertuigvolgsysteem (GPS) zorgt de logistieke planning voor een optimale inzet van onze betonmixers en betonpompen. Hierdoor gaan wij zeer flexibel om met de wisselende omstandigheden op de bouw.

Het volume van de vraag in de bouw kan per dag sterk fluctueren. Om daar op in te spelen moeten bedrijven soms de beschikking hebben over meer transport. Met de verhuur van betonmixers kunnen wij u dan van dienst zijn op plaatsen waar grote vraag is naar het leveren van betonmortel.

Transport van betonmortel blijft fascinerend. Wij staan voor u klaar met voldoende transport.

BETONMORTELCENTRALE GORKUM

De mensen maken het verschil